Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Ako schudnúť na inline korčuliach?

Ako schudnúť na inline korčuliach?

Inline korčule sú pre schudnutie vhodnejšie ako beh, pretože šetrí kĺby. Jazdou na nich sa dá spáliť podľa tempa okolo 2000 kilojoulov za hodinu.

Chudnutie je však individuálny proces, ktorý závisí na kondícii, aktuálnej váhe, veku, metabolizmu a ďalších faktoroch. Navyše platí, že redukcia tukov začína až po polhodine športové aktivity, kedy pulzmeter zaznamenáva približne 60 percent maximálnej tepovej frekvencie. Bez tohto prístroja je indikátorom potrebné výkonnosti potenie a zrýchlené dýchanie.

Pridať rýchlosť, myslieť na bezpečnosť

Tréneri i lekári sa zhodujú na tom, že najdôležitejšie je voľba pohybu, ktorý človeka baví. Len taký zaistia potrebnú motiváciu k schudnutiu. A práve kolieskové korčule sa v našej krajine tešia nesmiernej popularite.

E-shop inSPORTline ponúka rad modelov pre ženy, mužov a deti - inlajnoch rekreačné, rýchlostné i freestyle, ak nim bohaté bezpečnostné príslušenstvo. Najpredávanejšie kolieskové korčule stojí pod tisíc korún, čo z nich robí naozaj dostupnú športovú pomôcku k zdravému schudnutiu.

Zdieľajte článok



Odporúčame inline korčule






Ďalšie novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky